تبلیغات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 1868
    کل نظرات کل نظرات : 3
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 510
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 277
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 8
    آي پي امروز آي پي امروز : 166
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 60
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,278
    بازدید ماه بازدید ماه : 5,181
    بازدید سال بازدید سال : 33,578
    بازدید کلی بازدید کلی : 132,725

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.116.10.153
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 31 خرداد 1403

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

راه های درمان التهاب بینی

راه های درمان التهاب بینی

التهاب بینی,بیماری التهاب بینی,التهاب بینی در بارداری,علائم التهاب بینی,درمان التهاب بینی,درمان التهاب بینی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان التهاب بینی,التهاب بینی را چگونه درمان کنیم,التهاب بینی در کودکان,التهاب بینی در بزرگسالان,التهاب بینی در نوزادان,التهاب بینی در بهار,التهاب بینی در تابستان,التهاب بینی در پاییز,التهاب بینی در زمستان,آشنایی با التهاب بینی,همه چیز در مورد التهاب بینی,التهاب بینی واگیردار است,التهاب بینی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان التهاب بینی

آبریزش بینی, التهاب بینی, رینیت

 

راه های درمان التهاب بینی

به گزارش بی اس ام اس یکی از علائم آزاردهنده ای که همه ما در طول زندگی بارهاو بارها آن را تجربه کرده ایم احتقان و التهاب بینی است که اصطلاحاً رینیت اطلاق می شود.رینیت یا التهاب بینی با علائمی همچون آبریزش بینی، احتقان بینی، خارش چشم، گوش، بینی، افزایش ترشحات پشت حلق و حتی سرفه های شبانه و خشونت صدا بروز می کند. معمولاً در رینیت آلرژیک که منجر به خارش می شود علائمی از التهاب در اطراف بینی به علت مالیدن کف دست به بینی ایجاد می شود که سلام آلرژیک نامیده می شود. در این افراد یک خط عرضی روی بینی و هاله ای در اطراف بینی فرد دیده می شود.لازم به ذکر است که نیمی از موارد آلرژی و نیمی دیگر به علل دیگری غیر از آلرژی همچون عفونت حاد، مواد محرک مثل دود سیگار، عطر، کلر استخر، هوای سرد، ادویه جات، نور خیره کننده، مصرف برخی داروها، اختلالات مادرزادی آناتومیک، پولیپ بینی و حتی وجود جسم خارجی در بینی برمی گردد.در انواع آلرژیک رینیت، ماه ها یا حتی سال ها طول می کشد تا سیستم ایمنی حساس شود و فرد دچار آلرژی شود.بنابراین رینیت آلرژیک در سن زیر شش ماه نادر بوده و نوع رینیت آلرژیک فصلی در کودکان بالای سه سال دیده می شود. رینیت های آلرژیک فصلی که در اثر استنشاق گرده های گیاهان رخ می دهد موقتی بوده و در تمام فصل ها نیست اما اگر در تمام فصل ها فرد دارای علائم رینیت باشد باید به آلرژی زاهای دائمی در محل زندگی فرد مانند وجود کک و سوسک های حمام شک کرد. اگر تماس فرد با مواد آلرژی زا دائمی نباشد فقط در دوره های تماس با آن مواد خاص فرد دارای علائم است.

آبریزش بینی, التهاب بینی, رینیت

استعداد ژنتیک و مواجهه مکرر با آلرژی زاها در ایجاد رینیت ها نقش بسزایی دارند. در درمان رینیت آلرژیک بهترین روش اجتناب از آلرژی زاها است. کورتون های استنشاقی داروهای قوی و مؤثری در درمان رینیت های آلرژیک و غیرآلرژیک هستند ولی در رفع علائم چشمی خیلی مؤثر نیستند. آنتی هیستامین ها نیز برای درمان خارش و آبریزش طبق دستور پزشک تجویز می شوند.داروهای ضداحتقان، آنتی بیوتیک ها و آنتی کولینرژیک ها از دیگر موارد درمان های دارویی رینیت ها، بسته به نوع علل ایجادکننده می توانند مورد مصرف قرارگیرند. در کودکان کم سن و آنهایی که به مهد می روند اگر علائم رینیت بیش از ۱۰روز طول بکشد تشخیص سینوزیت گذاشته می شود. وجود بیماری گوش میانی یا اختلال عملکرد شیپور استاش نیز از سایر علل رینیت عفونی حاد است که سرنخ های درمان این بیماری هستند.در مجموع به علت تنوع علل و عوامل ایجادکننده، می بایست تشخیص و درمان صحیح با درنظرگرفتن سن بیمار، سبب شناسی و محیط زندگی، توسط پزشک انجام شود و از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها و سایر داروها خودداری شود.
منبع:hamshahrionline.ir

راه های درمان التهاب بینی


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 07 بهمن 1394 ساعت: 12:27

بخش نظرات این مطلب


کد امنیتی رفرش